Maják ...s postupem...
Potřebné ingredience
náš osvědčený korpus i krém, viz mé recepty, modelovací hmota, pudinkový krém, párátka, kus pet lahve;)
Postup přípravy
Bílý potah se mi bohužel časem, dost krčil, hned po potažení to bylo ideální, pak se ale vyboulil a cestou(která trvala jen 20 minut) bylo dílo zkázy dokonáno... maják se celý tak nějak naklonil a potah začal tát. Bylo to přesně v místech, kde se dotýkal krému. Příště bych možná dort polila na stranách čokoládou, abych tomuto problému předešla...
a řez...
*
korpusy
poskládané korpusy, marmeláda, krém, každý druhý ještě banány
pomazáno krémem a šup do mrazáku...
a potaženo, netřeba nahoře zarovnávat, překryje se...
dvě větší kola potáhneme červenou barvou, malé bílou
na malé kolečko usadíme ustřižený kus pet lahve, olemujeme červeným válečkem
sesadíme bílý a červený díl na sebe, dokola červeného zapícháme párátka. Drát zabalíme do hmoty a opatrně položíme na párátka
upekla jsem ještě kus buchty, aby bylo z čeho vymodelovat skály
na talíř položíme maják, talíř potřeme krémem obarveným namodro a přisuneme skálu tak, aby seděla u majáku, teda vlastně jakoby maják na ní. od vchodu od majáku vydlabeme jakoby cestičku
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé